ConnActNow – Forum

Vanuit Koor.nl willen we creatieve denkers in de koorwereld in contact brengen met praktische doeners. Om met elkaar initiatieven te bedenken én -indien mogelijk- tot uitvoering te brengen. Om het beste van de mens in tijden van crisis inventariseren, inspireren én mobiliseren.

De belangrijkste basisregel voor deelname: respecteer elkaar in toon én inhoud!

Notifications
Clear all

koor.nl Forum

Kansen in crises
Berichten
Onderwerpen

Algemene dialoog over verbinding in crisistijd

Hoe halen we het beste in mensen naar boven tijdens een crisis? Zet je gedachten op een rij en deel ze hier!

Inspiratie om ons heen

Deel INSPIRERENDE VOORBEELDEN van nieuwe verbindingen die voortkwamen vanuit een crisissituatie en deel ze hier. Voer met elkaar de dialoog over wat er goed aan is en wat het initiatief kan verbeteren en waar het nog meer ingezet kan worden.

Dialogen in Denken en Doen
Berichten
Onderwerpen

Ideeën delen

Heb je een idee? Plaats in dit forum je idee en wissel van gedachten met de andere leden.

Van denken naar doen!

Pak een idee op en breng het in de praktijk en laat ons allemaal met je meedenken bij het realiseren!

Deel: