Hallelujah

Nou ja, geen koor-activiteit, maar wel een nummer dat door vele koren is gezongen. Overal zie je activiteiten ontstaan rond #StayAtHomeChallenge. Ook jazzpianist Michiel Borstlap draagt hierin zijn steentje bij. Het is alweer een jaar of tien geleden dat ik een mooie samenwerking met hem had. Een fascinerend musicus met grote mate van betrokkenheid over wat er in de wereld gebeurd.

Luister eerst eens gewoon naar deze prachtige bewerking van Hallelujah. Speel ‘m dan nog een keer en zing dan je eigen partij uit volle borst mee. Een heerlijke manier om zingend de komende maanden door te komen!

Ben je uitgezongen? Volg dan vooral ook zijn kanaal en luister de hele reeks #StayAtHomeChallenge. Meer dan de moeite waard om de komende weken te blijven volgen!