THERE’S ALWAYS A SONG

Ik wil helpen om de corona-quarantaine te verzachten. Ik stel daarom THERE’S ALWAYS A SONG (tutti-versie) voor ieder koor beschikbaar.

Het is een mooie (power)ballad voor thuisstudie voor alle koren in Nederland & België. Tijdens periode dat er – vanwege de Corona-crisis in 2020 er in o.a. heel Nederland – geen koren gezamenlijk kunnen repeteren is dit een thuis-oefen-meezing-lied intitiatief & alternatief.

De boodschap van het lied: Muziek maakt blij en helpt je door moeilijke tijden heen! Natuurlijk is het arrangement gratis te gebruiken en aan te vragen.

Stuur een mail naar info@stronksmusic.nl met een verzoek tot het arrangement (PDF) en de evt de losse stempartijen (ingezongen) op mp3 formaat. Dan stuur ik deze asap naar ieder koor in Nederland & België digitaal toe.

Wilco Stronks
wilcostronks@live.nl